Adverteren in Nieuwsflits Stad en Regio?

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Agenda

Euroconstruct congres

Op 8 en 9 juni organiseert het Economisch Instituut voor de Bouw het 95ste Euroconstruct congres in Amsterdam. Op het congres presenteert de Euroconstruct-groep de vooruitzichten voor de bouw in de 19 deelnemende landen.

Meer informatie


Ruimte voor transitie

Het lustrumcongres van KNAG, vrijdag 9 juni, Utrecht, gaat over een verbindend perspectief op de toekomst. Hoe kunnen we omgaan met de grote ruimtelijke uitdagingen waarvoor ons land staat, zoals klimaatadaptatie, energietransitie, woningbouwopgaven en natuurinclusieve gebiedsontwikkeling?

Meer informatie


Hitte: problemen en oplossingen

Lichtkogel Experience van Rijkswaterstaat, dinsdag 13 juni, 13 uur over hitte. Kom je meedenken over probleemoplossers voor hitte? En wil je weten hoe we voor koelte kunnen zorgen? Ga in gesprek over trends en de toekomst van hitte.

Meer informatie?


WindDay 2023

Congres van Euroforum, donderdag 15 en vrijdag 16 juni, Lelystad, voor alle professionals in de windsector.

Meer informatie


Experiment stimuleren doorstroming in de particuliere sector

Platform31 start een experiment om samen met gemeenten een samenhangend pakket van maatregelen te ontwikkelen gericht op doorstroming binnen de particuliere sector. Doet u mee? U kunt zich tot en met 24 mei aanmelden voor de acht bijeenkomsten (15 juni24 april 2024)

Meer informatie


BINT Festiverentie

Kom op dinsdag 20 en woensdag 21 juni naar de tweede editie van de BINT Festiverentie. De ideale combinatie van een festival en conferentie voor iedereen die (nog) beter wil samenwerken aan complexe opgaven. En dat op natuurcamping Kallumaan. Boek nu je ticket!

Meer informatie


ESAA Erasmus Executive Programs

Masterclass van de Erasmus Universiteit Rotterdam, donderdag 29 juni, gericht op woningcorporaties: Data Analytics, Robotic Process Automation & Cybersecurity.

Meer informatie


Portefeuille- en assetmanagement voor woningcorporaties

Portefeuillebeleid is een belangrijk beleidsthema bij corporaties. Leer tijdens deze cursus van PAOTM (12 en 13 september en 10 en 11 oktober) meer over het proces, de organisatie en de opzet van portefeuillebeleid, met de nadruk op portefeuille- en assetmanagement.

Meer informatie


Trends in de woonruimteverdeling

De afgelopen jaren is de druk op de sociale huursector verder toegenomen. In de cursus van PAOTM (19 en 20 september) kijken we kritisch naar het functioneren van bestaande systemen en werkwijzen van woonruimteverdeling.

Meer informatie